bemutatkozás

 

Újíts – és újulj meg magad is!

 

Ha ezt választod, biztosra veheted, hogy a szembejövő elbizonytalanodik: üzleti tárgyalásra, randira, sportolni indulsz, vagy csak séta közben egy kávézóban kötsz ki!

Street Fashion

a Budaörsi Auchan Korzóban!

 

Forgalmazott márkáink: CECIL és StreetOne, melyek 1989-tól kínálják a Németországban megszokott magas minőséget és divatot. Elvárás és alapcélkitűzés, hogy a ruházat a napi, változó kihívások mindegyikébe illeszkedjen, ugyanakkor sportosan elegáns, esetleg kis kiegészítővel üzleti vagy alkalmi eseményekre is megfeleljen.

Kényelmes, tartós anyagminőség, széles méretválaszték. Négy évszak teljes kollekciója havi rendszerességgel megújul. Mindennapos választékbővítés, amivel felfrissítheted, kiegészítheted gardróbodat.

CECIL

Letisztult fazon, mégis maximálisan trendi. Széles méretválaszték, és a szabásvonalak – különösen a nadrágoknál – diszkréten követi a problémásabb testformákat is.  Pólók, blúzok a legkellemesebb anyagból, nagy figyelmet szentelve a részletekre. Kabátok, blézerek, felsők tekintetében mind színben, mind fazonban folyamatosan új fejlesztéssel lepi meg a vásárlót, minden korosztály számára. (PRIMALOFT szövet, vagy hőmérő a bélésben.)

Street One

Egy lépéssel a divat előtt! – mégis mértéktartóan! Új anyagok, minták, szolid, de ütős fazonok! Megújulni, és megfelelni a környezetnek, korosztálynak, napi körülményeknek. Felfedezni és felölteni a legszuperebb kollekciót! Egy kis fortély, és te lehetsz a legkellemesebb, legmagabiztosabb jelenség a társaságban vagy munkahelyen!

 

A Street Fashion érted van!

Keresd a Budaörsi Auchan Korzóban!